17-09-2012

Vrijwilligers gezocht voor ruilwinkel Schiebroek

Ruilwinkel Schiebroek is op zoek naar nieuwe vrijwilligers om het huidige team te versterken. De ruilwinkel ontvangt sinds 1-1-12 geen subsidie meer, maar kan in ieder geval nog 2 jaar open blijven. Wie een uitdaging zoekt om de ruilwinkel de komende maanden mee te veranderen en ook op langere termijn levensvatbaar te houden, wordt van harte uitgenodigd om te reageren. Heb je interesse, neem dan contact op met Peter Overduin via het volgende e-mailadres. Vertel daarbij in het kort iets over jezelf en over jouw vaardigheden op winkel en/of administratief gebied.

Naar boven

17-09-2012

11 jarig bestaan ruilwinkel Schiebroek op 22-09

Ruilwinkel Hillegersberg / Schiebroek viert op zaterdag 22 september haar 11-jarig bestaan. Iedereen is van harte uitgenodigd om een kopje koffie te komen drinken en krijgt daar iets lekkers bij.
Voor de kinderen zijn er leuke spelletjes zoals Grabbelton en Blikgooien. Om de ruilwinkel te steunen, vragen wij voor het meedoen met deze spelletjes een kleine bedrage.
Verder staan er op 22 september kramen met spullen die voor een klein bedrag gekocht kunnen worden. De opbrengst is voor het voortbestaan van de ruilwinkel, die vanaf januari dit jaar geen subsidie meer ontvangt.
Wij hopen dat er veel mensen langskomen op 22 september, de dag warop ook de anders panden van wijkaanpak Skibroek aan de Asserweg geopend zullen worden.
De openinstijd op 22 september is van 14.00 tot 17.00 uur.

Hartelijke groet, Ruilteam Hillegersberg / Schiebroek

Naar boven

11-09-2012

Openingsfestijn Skibroek 22-09-2012Naar boven

07-09-2012

Muziek bij De Uitdaging

Ruilwinkel De Uitdaging vraagt aandacht voor het concert van Leon de Kroes in De Waerschut op 9 september.

Naar boven

06-09-2012

DUS Kampeerders 2012

Lieke en zoontje Milan waren twee van de kampeerders die deze zomer gebruik konden maken van het vakantieproject van DUS (Duurzame Uitleen Service). Het LETS Servicebureau bracht een kort bezoek aan het tweetal, dat zich uitstekend amuseerde op de camping in Lage Soerde (randje Veluwe). Milan had al de nodige vriendjes gevonden en Lieke kreeg vriendinnenbezoek uit Rotterdam. Een van de activiteiten die het vakantieteam Lage Soerde organiseerde was de spookoptocht over de camping met tientallen griezelgeschminkte kinderen achter de spookkar.

Naar boven

05-09-2012

Lege flessen voor LETS Heijplaat

Op zaterdag 13 oktober komen we weer langs de deur op Heijplaat om lege statiegeld flessen op te halen. Het geld komt ten goede aan de aanleg van een Jeu de Boules baan op de kinderboerderij. Graag de lege flessen van tevoren klaar zetten, bij afwezigheid voor de deur zetten. LETS Heijplaat / Kinderboerderij De Heij is ook inleveradres voor oud papier / karton / lege cardridges en klein defecte elektrische apparatuur. Met vriendelijke groet, medewerkers LETS Heijplaat.
Naar boven

05-09-2012

Kinderboerderij winterklaar, wie helpt?

Kinderboerderij De Heij (Oostbroekweg 15 - 3089 KL Rotterdam) roept vrijwilligers op om in het weekend van 5, 6 en 7 oktober te komen helpen om de kinderboerderij winterklaar te maken.
De kinderboerderij is te vinden op www.kbdeheij.vpweb.nl en te bereiken op het volgende e-mailadres.
Naar boven

04-09-2012

(K)Lets Avond De Uitdaging

Het nieuwe seizoen is ook bij ruilwinkel De Uitdaging van start gegaan. Woensdag 5 september is er een (K)Letsavond aan de Provernierssingel 66 vanaf 19.30 uur.

Activiteiten rond De Uitdaging later in de maand: 
Za 22 sept; Opening Raamkunst Provenierssingel
Za 22 sept. Kunst in de huiskamer in Blijdorp/Provenierswijk en ook op het Noordplein is er dat weekend veel te doenVr/za 29/30 sept. Grote rommelmarkt in de Prinsekerk (einde Spoorsingel Blijdorpzijde) .

Kom ook naar de Provenierswijk en laat je vermaken!
Naar boven

04-09-2012

Aangepast e-mailadres ruilpunt Oude Westen

Mededeling van ruilpunt Oude Westen: vooruitlopend op de opheffing van de SVR (waar nu nog een aantal ruilwinkelzaken onder vallen) en het LETS Servicebureau hebben wij een eigen e-mailadres: ruilpuntoudewesten@gmail.com  Wilt u dit voortaan gebruiken als u ons wilt mailen? Met vriendelijke groet, medewerkers van Ruilpunt Oude Westen.
Naar boven

03-09-2012

Vandaag Repair Caf? Rotterdam

Op maandag 3 september van 13.00 - 16.00 uur organiseert SBO Oosterflank (Kabelaan 124 R'dam - Prins Alexander) het Repair Café.
Naar boven

03-09-2012

LETS Servicebureau terug van vakantie

Vanaf morgen is ook het LETS Servicebureau terug van vakantie. Aanvragen van infopakketten van de afgelopen weken worden z.s.m. verstuurd.
Naar boven