28-11-2006

Spreekuur Gerard Schuiling in LETS-ruilwinkel Kralingen-Crooswijk


Dinsdag 28 november is er in LETS-ruilwinkel Kralingen/Crooswijk een spreekuur van Gerard Schuiling, voorzitter van de deelgemeente Kralingen/Crooswijk. Het spreekuur wordt gehouden van 13.00 uur t/m 14.30 uur. Iedereen is welkom met vragen als: hoe red ik het in deze maatschappij met wonen, werk of uitkering.

Naar boven

20-11-2006

Meubelafdeling


Ruilen is leuk !

De bovenetage van de ruilwinkel in het Oude Westen (Gaffeldwarsstraat) is gereserveerd voor (kleine) meubels. Heeft u belangstelling kom dan eens kijken. Heeft u meubeltjes over dan kunt u met ons overleggen of we ze kunnen uitstallen.

Naar boven

17-11-2006

Waardebonnen DUS-uitleen


Grijp uw kans

De waardebonnen voor een DUS uitlening tot max. 10 punten zijn nog tot het eind van het jaar geldig (en verkrijgbaar). Dus ga snel naar uw LETS-ruilwinkel en vraag naar de tapijtreiniger, de aanhangwagen, de klapstoelen of naar ??n van de andere uitleen artikelen. Voor een overzicht ga naar:

www.dus-rotterdam.nl

Naar boven

11-11-2006

Gezocht......


De LETSwebwinkel zoekt een vrijwilliger met verstand van PHP en MYSQL. Zowel als backup voor de sitebeheerder als om mee te denken/werken aan verdere uitbouw van de LETSwebwinkel.

Graag reageren naar

info@letswebwinkel.nl

Naar boven

04-11-2006

Ruilzaterdag&wereldmaaltijd Feijenoord


Aanmelden bij LETS-ruilwinkel Feijenoord, 010-215 16 57 of

We organiseren deze dag naast de gewone ruilzaterdag een wereldmaaltijd, onder het motto: er is genoeg voor iedereen! We eten en drinken wat en discussi?ren over een eerlijke voedselverdeling. Wanneer u mee wilt doen horen wij dat graag! Meer info op www.omslag.nl Tevens weer flitscoaching, zie ruilzaterdag 2/9/2006

www.omslag.nl

feijenoord@lets-rotterdam.nl

Naar boven