24-05-2008

Midzomerbrunch&Ruilmarkt


Brunch: 12.00 uur ?14.00 uur

Binnentuin van het Emmahuis bij theater: het Kapelletje Ingang: De steeg tussen Schiekade en de van der Sluyssstraat 176 (Provenierswijk) We gaan er een mooi feest van maken, dus kom ook!!!!!!!!

Iedereen die mee wil doen is zeer welkom. Dus ook mensen van andere ruilbalies/winkels zijn van harte uitgenodigd maar ook mensen die met het Letssysteem willen kennis maken. Van de deelnemers aan de brunch wordt wel verwacht dat ze een gerecht meenemen b.v.: een salade, kruidenboter, quiche of ander soortige taart. De Ruilbalie Noord zorgt zelf voor soep, stokbrood, koffie, thee en wat lekkers. Zelf bord, bestek, mok meenemen is wel zo handig!!!!!! Laat even weten dat je komt en wat voor gerecht je meeneemt. Dit kan je doen per mail of doe even een berichtje bij de Ruilbalie in de bus. (Bewonersorganisatie Blijdorp Statenweg 102a, noord@lets-rotterdam.nl) Degenen die niet meebrunchen zijn vanaf 13.30 welkom op de aansluitende Ruilbeurs. Er zijn wel wat tafeltjes, maar houdt rekening met een plaatsje op het gras. Voor een hapje en een drankje later op de middag wordt gezorgd. Aanmelden voor de ruilmarkt is niet nodig.

noord@lets-rotterdam.nl

Naar boven

20-05-2008

Kralingen/Crooswijk 2 dagen gesloten


De ruilwinkel in Kralingen/Crooswijk zal gesloten zijn op: donderdag 22 mei en woensdag 28 mei.

Naar boven

08-05-2008

Plantenruilmarkt in Beverwaard


De plantenruilmarkt is op donderdag 29 mei op het Slangenburgplein, van 12.00 tot 20.00 uur. Meer informatie kunt u krijgen bij: Liesbeth van Wifferen, 06-148707016 of l.vanwifferen@sonor.nl

De plantenruilmarkt van de Tuinacademie zal op donderdag 29 mei georganiseerd worden. U kunt daar aan mee doen, door zelf stekjes van tuinplanten uit uw tuin mee te nemen en die te ruilen voor stekjes van andere bewoners. U levert uw stekjes bij de organisatie in. Misschien weet u de naam van de planten, anders kijken wij even of we de plant herkennen en zetten er een naam bij. Uw plant gaat op de tafel en u kunt een andere uitzoeken. We beginnen met volle tafels met stekken, dus er is gelijk een goede keus. Ruilen met LETS! Voor mensen die lid zijn van de LETS-ruilwinkels: de tuinplanten kunnen ook voor LETS-punten worden geruild.

Naar boven