23-12-2006

Feijenoord en Het Oude Westen eerder dicht.

LETS-ruilwinkels Feijenoord en Het Oude Westen gaan deze vrijdag om 13.00 dicht. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Naar boven

16-12-2006

Ruilpunt in Heijplaat


Komt dat zien, komt dat zien! Ruilen in Heijplaat krijgt een tien!

Ruilpunt Heijplaat is vandaag, 16-12-2006 geopend. Op de foto hiernaast wordt het lint doorgeknipt. Het adres is Karimunstraat 15.

Naar boven

14-12-2006

Kerstbrunch Crooswijk


LETS-leden zijn van harte uitgenodigd op de Kerstbrunch in Crooswijk op zaterdag 16 december. Locatie is Wijktheater De Tamboer (Pijperstraat 37) en u kunt aanschuiven tussen 12.00u en 14.00u.

Zowel voor als na de brunch kunt u gezellig rondkijken op de kerstmarkt en genieten van live muziek. We hopen u zaterdag te zien, met vriendelijke groet Tonnie (ruilwinkel) en Wendy (opbouwwerk DOCK)

Naar boven

14-12-2006

Bereikbaarheid Hillegersberg/Schiebroek


I.v.m. wijzigingen bij het openbaar vervoer is ruilwinkel Hillegersberg-Schiebroek nu bereikbaar met de tramlijnen 20 en 25 en de busdiensten 35 en 32.

Naar boven

02-12-2006

Ruilzaterdag in Feijenoord


Zwarte Piet op bezoek.

De koffie en thee staan klaar, met een stukje banketstaaf.

Deze ruilzaterdag staat natuurlijk in het teken van Sinterklaas. Kinderen zijn deze dag (natuurlijk met hun ouders) extra welkom. Ert zijn activiteiten voor de kinderen en elk kind krijgt een presentje. De ouders kunnen rondsnuffelen in onze goedgevulde winkel. U kunt ook wat spulletjes inleveren, maar geen tassen of dozen vol.

Naar boven

28-11-2006

Spreekuur Gerard Schuiling in LETS-ruilwinkel Kralingen-Crooswijk


Dinsdag 28 november is er in LETS-ruilwinkel Kralingen/Crooswijk een spreekuur van Gerard Schuiling, voorzitter van de deelgemeente Kralingen/Crooswijk. Het spreekuur wordt gehouden van 13.00 uur t/m 14.30 uur. Iedereen is welkom met vragen als: hoe red ik het in deze maatschappij met wonen, werk of uitkering.

Naar boven

20-11-2006

Meubelafdeling


Ruilen is leuk !

De bovenetage van de ruilwinkel in het Oude Westen (Gaffeldwarsstraat) is gereserveerd voor (kleine) meubels. Heeft u belangstelling kom dan eens kijken. Heeft u meubeltjes over dan kunt u met ons overleggen of we ze kunnen uitstallen.

Naar boven

17-11-2006

Waardebonnen DUS-uitleen


Grijp uw kans

De waardebonnen voor een DUS uitlening tot max. 10 punten zijn nog tot het eind van het jaar geldig (en verkrijgbaar). Dus ga snel naar uw LETS-ruilwinkel en vraag naar de tapijtreiniger, de aanhangwagen, de klapstoelen of naar ??n van de andere uitleen artikelen. Voor een overzicht ga naar:

www.dus-rotterdam.nl

Naar boven

11-11-2006

Gezocht......


De LETSwebwinkel zoekt een vrijwilliger met verstand van PHP en MYSQL. Zowel als backup voor de sitebeheerder als om mee te denken/werken aan verdere uitbouw van de LETSwebwinkel.

Graag reageren naar

info@letswebwinkel.nl

Naar boven

04-11-2006

Ruilzaterdag&wereldmaaltijd Feijenoord


Aanmelden bij LETS-ruilwinkel Feijenoord, 010-215 16 57 of

We organiseren deze dag naast de gewone ruilzaterdag een wereldmaaltijd, onder het motto: er is genoeg voor iedereen! We eten en drinken wat en discussi?ren over een eerlijke voedselverdeling. Wanneer u mee wilt doen horen wij dat graag! Meer info op www.omslag.nl Tevens weer flitscoaching, zie ruilzaterdag 2/9/2006

www.omslag.nl

feijenoord@lets-rotterdam.nl

Naar boven

07-10-2006

Feijenoord 9 jaar


Ruilwinkel Feijenoord viert haar 9-jarig bestaan. Er komt een zangeres, een ballondraaister en een sneltekenaar. Het is feest van 11.00 uur tot 14.00 uur, u kunt deze dag wel spullen halen, maar niet brengen.

Naar boven

02-09-2006

ruilzaterdag in Feijenoord


Flits coaching en kledingruil

Het wordt weer kouder dus gaan we kleding ruilen. Maar zoals gebruikelijk kan verder ook alles wat los en vast zit worden geruild. Maar ook Flits coaching: Ben je werkloos? Baal je van je huidige baan? Wil je meer verdienen of gewoon meer plezier in je werk? Ben je langdurig ziek of heb je lichamelijke klachten en wil je zelf kijken wat je kunt doen om je conditie te verbeteren? Of met meer plezier te leven? Wil je afvallen of meer conditie? Een coach helpt je om je eigen doel te stellen en dat ook waar te maken. Een coach accepteert je zoals je bent en gaat samen met jou op pad naar manieren om jouw doel te realiseren. Soms is een gesprekje van 15 minuten al genoeg om n?t anders tegen een probleem aan te kijken. Je ontdekt dan dat je meer in huis hebt dan je dacht, dat je met een andere aanpak verder kan komen of dat je probleem misschien wel helemaal geen probleem hoeft te zijn. Flits coaching werkt flitsend omdat een buitenstaander soms net anders tegen jou en je probleem aankijkt. Of omdat je net dat steuntje in de rug vindt dat je nodig hebt. Of omdat de eerste stap nu eenmaal vaak de lastigste is, en die is dan gemaakt. Hanneke Dijkman, opgeleid bij de Academie voor Counsseling en Coaching geeft zaterdag 2 september flits-coaching in LETS-ruilwinkel Feijenoord. Kosten voor 15 minuten: 1 punt. Langere coaching kan ook, zie de webwinkel. Meer info op

www.zoekjuistecoach.nl

Naar boven

01-07-2006

Ruilzaterdag in Feijenoord


Zoals gebruikelijk op de eerste zaterdag van de maand zijn we open van 11.00 tot 14.00 uur. Voor alle ruilzaken. Op zaterdag ruilen we ook kleding.---

Naar boven

23-06-2006

Fietstocht langs alle ruilwinkels


Aanmelden in de winkels of naar fietstocht@lets-rotterdam.nl

Vrijdag 23 juni gaan we fietsen langs de LETS-ruilwinkels. We stoppen bij iedere winkel om even rustig rond te kijken en/of iets te drinken. Aan het eind eten we een pannenkoek voor punten in pannenkoekenhuis 'De Nachtegaal' in het Kralingse Bos. ...

Naar boven

20-05-2006

LETS-ruilfeest in Crooswijk


Drankjes en hapjes op het ruilfeest zijn gratis maar wel op vertoon van het ruilpasje, dus niet vergeten om dit mee te nemen s.v.p.

Op zaterdag 20 mei van 13.00-16.00 uur is er het Ruilfeest van LETS-rotterdam. Dit jaar is gekozen voor een nieuwe locatie: Vaandrigstraat 14 (Crooswijk). Er zijn workshops, demonstraties, ruilkramen, kinderactiviteiten en muziek met een DJ. LETS-ers die actief mee willen doen, door een kraam te reserveren ofwel een demonstratie te verzorgen, kunnen mailen naar info@letswebwinkel.nl . Vermeld in het mailtje uw naam, ruilwinkelnr. en of het gaat om de reservering van kraam of een demonstratie, in het laatste geval ook om wat voor demonstratie.

Naar boven