29-06-2013

10e vrijwilliger voor ruilwinkel Schiebroek

Gisteren is Lennard officieel van start gegaan als vrijwilliger bij ruilwinkel Schiebroek. Zijn deelname brengt het totaal aantal vrijwilligers bij de ruilwinkel op het respectabele aantal van 10. Detail: door het stopzetten van de subsidie, kan de ruilwinkel geen reiskosten voor vrijwilligers meer financieren. Lennard wilde wel fietsen, maar beschikte niet over een fiets. Een van de deelnemers van de ruilwinkel regelde een tweedehands fiets voor hem voor 80 punten! Ruilen lukt bij LETS!

Naar boven

28-06-2013

Ruilwinkels Schiedam en Schiebroek werken samen

De nieuw geopende ruilwinkel Schiedam en ruilwinkel Schiebroek hebben na overleg besloten dat deelnemers uit beide winkels bij elkaar 'over de vloer' kunnen komen. Op vertoon van een geldige ruilpas en controle op voldoende saldo, kunnen deelnemers goederen uit beide winkels aanschaffen, de ruilwinkels zorgen voor een correcte administratieve afhandeling.
Naar boven

24-06-2013

2de computer in de ruilwinkel

Vandaag is in LETS Ruilwinkel Rotterdam HS een snellere 2e computer geplaatst waarop ook deelnemers aan de slag kunnen met internetruilen. Met dank aan vrijwilligerster Marielle (en haar man).
Naar boven

08-06-2013

Aangeboden bij LETS Rotterdam Schiebroek

LETS Rotterdam HS plaatst artikelen online bij LetsWebshop. Wie deelhemer is bij LetsWebshop, kan deze artikelen reserveren of erop bieden. Recent geplaatst aanbod:

Stoeltje

DVD Speler
Halogeenstraler
Citruspers
Naar boven