31-10-2010

Lancering Webwinkel geslaagd

Met een halve dag vertraging is de vernieuwde Webwinkel alsnog in de lucht gegaan. Vanaf morgen is het LETS Servicebureau paraat om eventuele vragen te beantwoorden. Alle deelnemers veel plezier gewenst met het nieuwe webwinkelen.
Naar boven

31-10-2010

Lancering Webwinkel mislukt

De lancering van de vernieuwde Webwinkel is vanmiddag mislukt. Op dit moment is de Webwinkel niet te bereiken en het zal in ieder geval tot het einde van de avond duren voordat een volgende poging kan worden ondernomen. Zolang de Webwinkel onbereikbaar is, zal het LETS nieuws hierover bericht blijven geven.
Naar boven

31-10-2010

E-mailbericht vernieuwde Webwinkel

Alle deelnemers aan de LETS Webwinkel ontvangen op 2 november een e-mailbericht over de vernieuwde Webwinkel.

Naar boven

29-10-2010

Nog 2 nachtjes

Nog 1 nachtje gewoon en 1 nachtje langer slapen voordat de vernieuwde Webwinkel online te bezoeken zal zijn. We verwachten zondag 31 oktober rond de middag om te schakelen. Zie ook het bericht van 21 oktober.
Naar boven

25-10-2010

Medewerkers van de ruilwinkels gaan naar Goes

Als dank voor hun vrijwilligerswerk in de ruilwinkels krijgen de medewerkers dit jaar een uitstapje aangeboden naar Goes. Daar wordt o.a. kennisgemaakt met de plaatselijke ruilwinkel en het dagje uit wordt afgesloten met een etentje in een Zeeuws restaurant. Het uitstapje voor de medewerkers is op zaterdag 6 november, extra sluiting van de ruilwinkels is dus niet nodig.

Naar boven

21-10-2010

Bijna wintertijd en een nieuwe LETS Webwinkel

Met ingang van de wintertijd zal de aangepaste en uitgebreide LETS Webwinkel online te bereiken zijn. Inloggegevens zullen daarbij niet veranderen. Alle huidige deelnemers kunnen dus vanaf zondag 31 oktober gewoon kennis komen maken met de verbeterde lay-out en het nieuwe biedsysteem. Wie nog geen lid is, kan zich altijd via deze site inschrijven (de voorwaarden zijn: ingeschreven staan in een van de 7 Rotterdamse ruilwinkels en over een geldig e-mailadres beschikken).
Naar boven

21-10-2010

Van groen naar laminaat

Een aanvullend bericht uit het LETS Paradijs: tijdens de herfstvakantie zal het (snel versleten) grastapijt uit de ruilwinkel worden vervangen door meer hygiënisch laminaat
Naar boven

19-10-2010

Koopjesmiddag in het Oude Westen

Op vrijdag 29 oktober houdt Ruilpunt Oude Westen een koopjesmiddag. O.a. de overgebleven kleding v/d afgelopen modemaand en veel andere artikelen gaan op deze middag voor halve puntenprijs van de hand.
Naar boven

19-10-2010

LETS Paradijs Kralingen/Crooswijk 2 weken gesloten

Het LETS Paradijs Kralingen/Crooswijk heeft 2 weken herfstvakantie. De winkel is gesloten van 18-10 t/m 29-10. Op maandag 1 november vanaf 10.00 uur is iedereen weer van harte welkom.
Naar boven

14-10-2010

Nieuws van de LETS Webwinkel

Achter de schermen wordt nog steeds druk gewerkt aan de verbetering van de LETS Webwinkel. Behalve de al eerder aangekondigde uitbreiding met een biedsysteem, wordt ook de lay-out verder aangepast. Zoals het er nu naar uitziet, zal de vernieuwde LETS Webwinkel eind oktober actief kunnen worden. Verdere mededelingen verschijnen op deze website.
Naar boven

06-10-2010

Nog ??n RJR Krant in 2010, in full color

Eind oktober / begin november wordt de laatste Ruil Je Rijk Krant van 2010 in de ruilwinkels verwacht. De editie zal voor het eerst in de bestaansgeschiedenis van de krant in full color verschijnen.
Naar boven

05-10-2010

(K)LETS Avond De Uitdaging

Woensdagavond 6 oktober is er weer de maandelijkse (K)LETS Avond bij De Uitdaging - Provenierssingel 66, aanvang rond half acht.
Naar boven

05-10-2010

Uitslag Zomerpuzzel 2010

Onder de goede inzenders van de Zomerpuzzel uit de laatst verschenen RJR Krant zijn de volgende winnaars geloot:
 
1e prijs (25 LETS Punten) :
Corrie Michielsen - ruilwinkel Hillegersberg/Schiebroek
 
2e prijs (10 LETS Punten) :
L.P. Bertollo - ruilwinkel Feijenoord
Gina Thijsse - ruilpunt Oude Westen
Nico van Balen - ruilwinkel Feijenoord
 
Alle winnaars van harte gefeliciteerd, de punten zullen z.s.m. in de ruilwinkels worden bijgeschreven. Alle overige inzenders bedankt voor het meedoen.
Naar boven

04-10-2010

Modemaand Ruilpunt Oude Westen

Bij Ruilpunt Oude Westen staat de hele oktobermaand in het teken van de mode. De bovenverdieping is ingericht als "modeboetiek", er hangt mooie kleding voor elk wat wils. En een heus pashokje maakt de modemaand compleet. Komt gerust een keer de rekken nalopen, maar wacht niet te lang want na 29 oktober is alle kleding weer uit de winkel verdwenen. We hopen de komende weken veel deelnemers in het Ruilpunt te zien!
Naar boven