28-01-2010

Open ruilzaterdag Oude Westen

Ruilpunt Oude Westen heeft overmorgen - zaterdag 30 januari - een open ruilzaterdag in de Gaffeldwarsstraat van 13.00-16.00 uur.
Naar boven

26-01-2010

Themakoffer toegevoegd aan DUS assortiment

Aan het assortiment van de Duurzame Uitleen Service DUS is een 5e verkleedkoffer voor kinderfeestjes toe gevoegd. Het thema van deze koffer is Sprookjes / Varia.
De koffer zal binnenkort ook in de online catalogus worden opgenomen.
Naar boven

25-01-2010

De Uitdaging geslotenIn verband met het uitvallen van de verwarming is ruilwinkel De Uitdaging vanmiddag gesloten.

Naar boven

12-01-2010

Webwinkel vraag/aanbod

De nieuwe Webwinkel is van start gegaan en de eerste vragen worden gesteld. Waarom is de Webwinkel nog leeg? Bij de technische overzetting oude / nieuwe Webwinkel kon het vraag/aanbod helaas niet automatisch worden meegenomen. Bij deze dan ook het vriendelijke verzoek aan alle deelnemers om hun vraag/aanbod vooraf te screenen en datgene wat nog actueel is zelf in te voeren in de nieuwe Webwinkel. Bij voorbaat dank,

het Webwinkelteam

Naar boven

11-01-2010

Webwinkel van start

De nieuwe Webwinkel van LETS Rotterdam is vanaf heden bereikbaar via deze site, in het menu links.

Ook zijn vandaag de mails verstuurd naar deelnemers v/d oude webwinkel, in deze mail hebben zij hun nieuwe inloggegevens ontvangen en daarmee kan direct gebruik gemaakt worden van de nieuwe Webwinkel. Wie ook mee wil doen kan zich inschrijven op de inlogpagina van de Webwinkel, voorwaarde is ingeschreven staan in een van de Rotterdamse ruilwinkels.
 
Iedereen veel succes gewenst met het ruilen op internet,

Het Ruilwinkelteam
Naar boven

06-01-2010

Nieuwe Webwinkel vandaag niet online

De onderstaande tekst is vandaag naar alle deelnemers van de oude Webwinkel verstuurd:

Beste Webwinkelaars,

 
Zoals aangekondigd zou vandaag de nieuwe LETS Webwinkel van Rotterdam online gaan. Helaas heeft de (Mexicaanse?) griep toegeslagen bij het Webwinkelteam waardoor wij niet anders kunnen dan tot uitstel overgaan.
 
De bedoeling is nu om a.s maandag 11 januari met de nieuwe Webwinkel online te gaan.
Naar boven

04-01-2010

Ruit aan diggelen

Eén van de ruilwinkelruiten heeft de jaarwisseling niet overleefd, in Kralingen/Crooswijk sneuvelde de ruit van een v/d winkeldeuren. De schade zal z.s.m. gerepareerd worden.
Naar boven

04-01-2010

Oude Webwinkel offline

De oude Webwinkel van LETS Rotterdam is vanaf vandaag offline. Op dit moment vinden omzettingen plaats, woensdag 6 januari hopen we met de nieuwe Webwinkel online te gaan. Deelnemers van de oude Webwinkel zijn hier al over geïnformeerd en ontvangen a.s. woensdag nadere informatie.
Naar boven

04-01-2010

Happy New Year

Het LETS Servicebureau wenst alle bezoekers van deze site een heel goed ruiljaar 2010!!
Naar boven