30-03-2015

Vanaf april bijbetaling in Euro

Zoals bekend is de LetsShop sinds begin 2013 haar subsidie kwijtgeraakt en worden de vaste lasten al ruim 2 jaar vanuit de reserves betaald. Deze situatie is niet langer houdbaar. Of de LetsShop moet sluitingplannen gaan voorbereiden of de vaste lasten moeten zelf verdiend worden.

Voorlopig is gekozen voor de laatste optie. Dit betekent dat de LetsShop haar goederen niet langer geheel gratis kan aanbieden. Vanaf 7 april geldt dat goederen afgenomen kunnen worden voor Shops, maar dat over het totaalbedrag 20 procent in Euro's moet worden betaald. Voorbeeld: bij een aankoop van 5 Shop, wordt 4 Shop en 1 Euro verrekend. Let op: uit veiligheidsoverwegingen kan in de winkel alleen gepind worden!! Als overgang en voor mensen voor wie ook 20 procent een te groot bedrag is, reserveren wij voorlopig de maandagen waarop nog gekocht kan worden voor alleen Shops.

Naar boven

29-03-2015

LetsShop gesloten 30-3 t/m 3-4


 

De komende week (30-3 t/m 3-4) is de LetsShop gesloten, na de hechtische verbouwing hebben de vrijwilligers een weekje paasvakantie. Ook het Repair Café slaat een ronde over (e.v. Repair Café op vrijdag 17-4). De LetsShop is weer geopend v.a. ma 7-4. Openingstijden ma/vr 11.00 - 16.00u., goederen inleveren tot 15.00u. Ons online aanbod bij LetsWebshop

Naar boven

28-03-2015

Verloting KlokradioOnder nieuwe deelnemers wordt bij LetsWebshop een Audiosonic Clock Radio Music Box verloot. De verloting wordt verricht na de 950e inschrijving bij LetsWebshop (877 ingeschreven deelnemers per 1 nov. 14 en 909 per 1 mrt.15.) Gratis meedoen kan via Nieuwe inschrijving.

Naar boven

27-03-2015

Geert dumpt vrouw

 

Medewerkers vd LetsShop keken gisteren vreemd op toen deze langspeelplaat werd ingeleverd!

Naar boven

22-03-2015

Rijkswaterstaat verbouwt LetsShop

 

Afgelopen vrijdag kwamen 10 medewerkers van Rijkswaterstaaat Rotterdam naar de LetsShop aan de Asserweg 413. Geheel vrijwillig had de ploeg zich in het kader van NLDoet aangemeld om de LetsShop te helpen met een opknap- en verbouwingsronde. Tussen 10 en 5 uur klaarde de ploeg de klus en zag de winkel er geheel anders uit. Het middengedeelte en het magazijn straalden met fris witte muren. Alle kleding, overdag tijdelijk onderkomen gevonden op straat, was met rekken en al naar het voormalige magazijn gebracht om dienst te gaan doen als nieuwe winkelruimte. Ook het in elkaar zetten van 14 nieuwe verkooprekken in het middengedeelte kostte de nodige tijd (en een paar pleisters). Iedereen was redelijk kapot na afloop, maar van het resultaat kan de winkel nog jaren plezier beleven. Petje af voor Rijkswaterstaat, jullie waren een hele vrolijke en energieke ploeg, hopenlijk zien we jullie nog eens in de winkel terug!!

Naar boven

14-03-2015

Rijkwaterstaat klust aan de Asserweg met NLDoet op 20-3

 

LetsShop Schiebroek is een van de deelnemers aan NLDoet op vrijdag 20 maart. Onze klus stond ook aangemeld op de website van NLDoet en tot onze grote verrassing ontvingen wij een reactie van Rijkswaterstaat Rotterdam, ca. 10 medewerkers zijn bereid om op 20-3 onze winkel op te knappen. In een reactie laat Miranda van Rijkswaterstaat het volgende weten:

 

"De reden dat we bij jullie wilden klussen is dat wij de Ruilwinkel een heel goed initiatief vinden waarbij op diverse manieren de maatschappij heel goed geholpen wordt. Zoals op jullie website ook staat: helpen armoede bestrijden en door recycling van onnodig afval. Maar ook dat mensen bij jullie langs kunnen komen voor koffie en een praatje kan een mens al heel erg goed doen."

 

De winkel is heel blij met het aanbod van rijkswaterstaat en gaat nu op 20-3 een uitgebreide klus uitvoeren. Het middengedeelte van de winkel en magazijn worden geschilderd en in het magazijn wordt zeil gelegd. Daarna wordt een groot deel van het magazijn ingericht als nieuwe winkelruimte! Alle kleding verhuist naar achteren, in het middengedeelte komt dan meer ruimte voor boeken, lp's, gereedschap, speelgoed etc. Voor bezoekers is er buiten en in het voorgedeelte van de winkel op 20-3 tussen 13.00-15.00u een High Tea. Let op: op 20-3 wordt niet geruild maar verkocht! De opbrengst is bestemd voor de verbouwing en de vaste lasten van de winkel. En, uit veiligheidsoverwegingen kan alleen gepind worden. Volop actie dus over een week aan de Asserweg 413, iedereen is van harte welkom om het feest mee te vieren!

 

(Afbeedling afkomstig van Rijkswaterstaat)

Naar boven

04-03-2015

LetsRepair, Kledingactie en NLDoet


 

De komende weken zijn er diverse activiteiten rond de LetsShop.
 
LetsRepair 06-03
A.s. vrijdag is er weer LetsRepair. Langskomen kan tussen 13.00 en 15.00u. Reparateur Gerard doet zijn best om defecte apparaten weer aan de praat te krijgen. Eerstvolgende LetsRepair is op 20-03.
 
Kledingactie 11-03
Volgende week woensdag is een speciale kledingactie. Alle kleding is voor de helft van de prijs te koop. Daarbij geldt betaling is met Euro's, af te rekenen via Pinbetaling.
 
NLDoet 20-03
De LetsShop is een van de deelnemers aan NLDoet, een landelijke actie van het Oranjefonds. Op vrijdag 20-03 gaan vrijwilligers ons magazijn grondig opknappen. Voor bezoekers is er een High Tea. Op deze dag kan in de winkel alleen gepind worden, opbrengst is bestemd voor de vaste lasten van de LetsShop.
Naar boven