30-06-2014

DUS Kampeervakantie naar Rheeze (OV)Beste allemaal,

Door het verdwijnen van de SVR en de overname van DUS naar Perspect zijn er een geruime tijd onduidelijkheden over het voortbestaan van DUS geweest.

Maar…. We zijn er weer en we beginnen aan een terugkom offensief. In de loop van de komende maanden zullen de foldertjes van DUS, de catalogussen worden aangepast en in een nieuw jasje gestoken. Ook wordt naar een PR plan gekeken.

Om te beginnen wordt weer een DUS vakantie georganiseerd. Dit jaar naar Familiecamping de Belten - Grote Beltenweg 11 - 7794 RA Rheeze. De wijkbus Feijenoord zorgt voor vervoer.

Dit jaar kunnen er geen 10 maar 18 gezinnen op vakantie. Er zijn plaatsen van 28 juni t/m 31 augustus. De eerste weken vallen dus nog voor de schoolvakantie, geschikt voor gezinnen met kinderen die nog geen leerplicht hebben. Of mensen zonder kinderen, dat kan ook natuurlijk. Wel is het zo dat alleen mensen in aanmerking komen die (vanwege financiële redenen) geen andere mogelijkheid hebben om op vakantie te gaan.

Net als de afgelopen jaren, kost een week kampeervakantie met DUS 150 punten of 75 Shop. Informeer bij jouw ruilwinkel als je mee wilt.

Met hartelijke groet,


Apolonia Verschoor
vrijwilligerscoordinator
Naar boven

28-06-2014

LetsShop actie: Win een E-Reader
Op maandag 30 juni is de E-Reader verloot en gewonnen door deelnemer Kuriosa uit Rotterdam. Binnenkort volgt een nieuwe actie op weg naar 1000 deelnemers bij LetsWebshop!

Onder de eerstvolgende 22 deelnemers bij online 2dehands LetsWebshop  wordt een echte E-Reader, lekker thuis lezen of op vakantie, verloot. Bij LetsWebshop is veel van ons aanbod online te raadplegen en te reserveren. Voor gratis deelname aan LetsWebshop volg deze link.
Naar boven

17-06-2014

LetsRepair op 20 juni

Aanstaande vrijdag 20 junii organiseren wij de 3e LetsRepair. Tussen 13.00 en 15.00u kan defecte apparatuur aangeboden worden bij de LetsShop - Asserweg 413. Reparateur Gerard zal proberen om een en ander weer aan de praat te krijgen. Voor de zomervakantie staan nog 2 LetsRepair bijeenkomsten op het programma, op de vrijdagen 4 juli,en 18 juli.  
Naar boven

06-06-2014

Nieuw online aanbod

De LetsShop is 2e pinksterdag 9-6 gesloten. Nieuw aanbod is 24/7 online te raadplegen en te reserveren via Letswebshop. Recent geplaatst zijn o.a. diverse DVD voor 1 of 2 Shopcoin, boeken, woordenboeken, een verwarmingselement  voor 50 liter aquarium, gordijnhangers, loep met led verlichting ....  Al het aanbod is online te reserveren na gratis aanmelding / deelname bij online 2dehands LetsWebshop
Naar boven