26-05-2014

Hollandse Hobbykok gezocht voor Man Bijt Hond

Van het NCRV programma Man Bijt Hond ontvingen wij een e-mail. Voor een item in het programma zijn zij op zoek naar een Hollandse Hobbykok:
 
Beste LetsShop Schiebroek, 
Voor het programma Man bijt hond-NCRV zijn wij op zoek naar ‘hobby koks’ die graag de Hollandse pot maken. Zijn jullie misschien bekent met iemand in jullie bestand/medewerker die dat graag doet? Of als dienst aanbiedt?

Wie thuis is in de Hollandse keuken en zin heeft in een televisieoptreden bij Man Bijt Hond, graag een e-mail en wij leggen verder contact.
Naar boven

26-05-2014

LetsShop a.s. vrijdag gesloten

I.v.m. hemelvaartsdag is de LetsShop gesloten op donderdag 29 en vrijdag 30 mei. Ook LetsRepair vervalt. Eerstvolgende LetsRepair is op vrijdag 20 juni, 13.00 - 15.00u.
Naar boven

17-05-2014

Direct innamebeleid t/m de zomervakantie

De afgelopen weken heeft een proef gelopen met directe inname van goederen. Naar aanleiding hiervan heeft de LetsShop besloten om de proef uit te breiden en t/m de zomervakantie alle ingebrachte goederen direct te vergoeden. Na de zomervakantie volgt een definitief beleid. Enkele kanttekeningen: ingebrachte goederen worden met een lagere Shopprijs vergoed dan waarvoor ze in de winkel komen te liggen. Deze maatregel is noodzakelijk omdat de winkel het risico van niet verkopen op zich neemt. Ook is het zo dat onze winkelruimte beperkt is, wij nemen alleen goederen aan waar een ander nog blij van kan worden. Dus zeker geen vuile en/of versleten spullen!
Naar boven

15-05-2014

A.s. vrijdag LetsRepair bij de LetsShopAanstaande vrijdag 16 mei organiseren wij de 2e LetsRepair. Tussen 13.00 en 15.00u kan defecte apparatuur aangeboden worden bij de LetsShop - Asserweg 413. Reparateur Gerard zal proberen om een en ander weer aan de praat te krijgen. Voor de zomervakantie staan nog 3 LetsRepair bijeenkomsten op het programma, op de vrijdagen 30 mei, 13 juni en 27 juni.  
Naar boven

12-05-2014

Verloting Cadeaubox Diner voor 2
Na 2 weken meivakantie opende de LetsShop vandaag weer haar deuren. Onder de vele bezoekers was Davey, meegekomen met oma Carmen. Terwijl Davey nog druk bezig was om zijn oma ervan te overtuigen dat hij vandaag bij haar zou blijven logeren, werd hem door de medewerkers gevraaagd om de loting te verrichten van de Cadeaubox Diner voor 2. Davey begreep direct het belang van de zaak en aarzelde geen moment. Uit de 22 lootjes (nieuwe deelnemers bij LetsWebshop trok hij vol trots nummer 797. Dit inschrijfnummer hoort bij Doortje82. Zij is inmiddels per e-mail op de hoogte gesteld en kan vanaf mogen haar Cadeaubox bij de LetsShop aan de Asserweg 413 komen ophalen.
Inmiddels loopt een nieuwe actie, onder de eerstvolgende 22 nieuwe deelnemers bij LetsWebhsop wordt de verzamelbundel Het Echte Cadeau Krijg Je Nog van Thomas Verluyn verloot. Voor meer info zie het bericht van 07 mei.
Naar boven

06-05-2014

V.a. 12-05 weer geopend, nu al online aanbodDe LetsShop is vanaf a.s. maandag 12 mei weer geopend. Nieuw aanbod is al online te raadplegen en te reserveren via Letswebshop. Recent geplaatst zijn o.a. de gimmie 'Grolsch Lamp' voor 5 Shopcoin, een zomers 'Canvasdoek' voor 2,5 Shopcoin, de Magic Mirror voor 2,5 Shopcoin ... Gratis aanmelding bij LetsWebshop is nodig om ons aanbod te kunnen reserveren.
Naar boven

01-05-2014

LetsRepair van start gegaanAfgelopen vrijdag werd bij LetsShop Schiebroek de eerste LetsRepair georganiseerd. De eerste reparatie betrof een Dinky Toy! Om het autootje weer aan de praat te krijgen was relatief eenvoudig, waardoor een kleinzoon weer helemaal gelukkig gemaakt kon worden. Verder werd deze middag een schuurmachine gerepareerd en een begin gemaakt met de restauratie van een stereoset. Net als de LetsShop was reparateur Gerard na afloop enthousiast over de start. Wie ook defecte apparatuur heeft staan, kan voor de vakantie nog langskomen op de vrijdagen 16 mei, 30 mei, 13 juni en 27 juni bij de LetsShop - Asserweg 413. Een reparatie vooraf melden is handig en kan via het e-mailadres h-s @ lets-rotterdam.nl
Naar boven