30-12-2014

Happy New Year!!

LetsShop Rotterdam is volgend jaar weer geopend vanaf maandag 5 januari. Wij gaan het nieuwe jaar in met een nieuwtje, waarover later meer. Voor nu wensen wij al onze deelnemers, bezoekers van onze website en LetsWebshop - de website waar veel van ons aanbod online is te raadplegen en reserveren - een mooie jaarwisseling en gezonde start van 2015! Wij hopen iedereen na de vakantie weer te mogen verwelkomen in de LetsShop aan de Asserweg 413, waar het betere 2dehands als altijd te bemachtigen is voor Shopcoins en ...

Naar boven

20-12-2014

Kerstfeest bij de LetsShop
LetsShop Rotterdam vierde afgelopen donderdag een sfeervol en druk bezocht kerstfeest. De hele middag konden bezoekers zich uitleven met het maken van kerstsokken en kerststukjes. Hapjes en drankjes werden vriendelijk geserveerd door de 'kerstmutsen' van de winkel! Goederen uit de winkel waren eenmalig te koop voor Euro's i.p.v. Shops. De eindejaarsactie leverde maar liefst 190 euro op, het gehele bedrag komt ten goede aan de vaste lasten van de LetsShop. Met dank aan de gulle klanten en Opzoomer Mee die financieel ondersteunde!

Na afloop bleven de vrijwilligers bij elkaar voor een gezamelijk etentje en de afsluiting van een bijzonder succesvol verlopen Letsjaar aan de Asserweg. Achteruit bekeken laat 2014 deelname aan Opzoomer Mee acties zien; de viering van het 12 1/2 jarig bestaan met exclusief optreden van de Amazing Stroopwafels en bezoek van de bevriende ruilwinkels Goes en Alphen; Burendag met plaatsing van de steigerhouten bank voor de winkel; de komst van Gerard en zijn tweemaandelijkse LetsRepair; een onafgebroken stroom ingebrachte en direct vergoede 2dehands goederen; steeds meer bezoekers en, volgens analisten uniek voor de hele Eurozone, het sterk gestegen handelsverkeer met de gewilde Shopcoin!

LetsShop Rotterdam wordt mogelijk gemaakt door Corrie, Anja, Peter, Henk, Sarmita, Pauline, Ria (vrijwilligers), Tosca (workshops) en Gerard (LetsRepair). De medewerkers van de winkel genieten de komende twee weken van een welverdiende vakantie. Hele fijne feestdagen voor iedereen die ons een warm hart toedraagt en graag tot ziens aan de Asserweg 413 vanaf maandag 5 januari 2015. Met geheven glas, proost!
Naar boven

12-12-2014

Kerstfeest op 18-12 bij LetsShop RotterdamOp donderdag 18-12 organiseert LetsShop Rotterdam een kerstmarkt.
De winkel opent om 12.00u en sluit om 17.00u. Naast een kerstmarkt met hapjes en drankjes, worden 2 workshops gegeven: 

Kerstsokken maken
en Kerststukjes maken.
Deelname aan een workshop is 1,50 euro, inclusief materialen.
Graag vooraf een retour e-mail naar h-s @ lets-rotterdam.nl voor aanmelding van een workshop.
 
Kerstmarkt
Op 18 december worden goederen uit de winkel verkocht in plaats van geruild. De opbrengst is bestemd voor de vaste lasten van de winkel. We zouden het bijzonder waarderen als veel deelnemers op 18-12 een bezoekje aan onze winkel brengen. Om elkaar prettige feestdagen te wensen en om iets uit te winkel mee te nemen ter ondersteuning!
 
De winkel is gesloten vanaf vrijdag 19 dec. t/m vr. 02 jan., weer geopend vanaf maandag 5 jan 2015.

Graag tot 18 december!!
Naar boven

11-12-2014

LetsRepair 12-12A.s. vrijdag 12 december tussen 13.00 - 15.00u is er weer LetsRepair bij de LetsShop aan de Asserweg 413, de laatste van dit jaar. Defecte apparatuur kan op deze middag ter reparatie worden aangeboden. Bij reparaties graag een retour e-mail vooraf naar h-s @ lets-rotterdam.nl, bij grotere drukte maken wij een indeling. De eerstvolgende LetsRepair is op 10 januari 2015.
Naar boven