25-06-2007

Feest 3-jarig bestaan Crooswijk


Alle LETS-deelnemers van Rotterdam zijn welkom bij LETS-ruilwinkel Kralingen-Crooswijk, op maandag 25 juni van 14.00 tot 16.00 uur, Boezemstraat 37. Wij vieren ons 3-jarig bestaan met een hapje en een drankje. Ook is er een origami demonstratie (papier vouwen).

k-c@lets-rotterdam.nl

Naar boven

15-06-2007

vakantie Heijplaat


LETs-ruilwinkel Heijplaat is met vakantie van 15 juni tot en met 10 juli. Vrijdag 13 juli zijn we er weer.

Naar boven

08-06-2007

Fietstocht


Fietstocht langs de ruilwinkels met picknick

Bij slecht weer vandaag geen 2e herkansing, dan wordt het vogend jaar beter.

De fietstocht is een week uitgesteld, i.p.v. 1 juni gaan we vandaag met een gezellige groep de jaarlijkse fietstocht lang de ruilwinkels rijden. Uiteraard zullen we ook dit jaar de tocht weer met een gezamenlijk etentje afsluiten. Geen pannenkoeken dit keer, wel een feestelijke picknick in het Kralingse bos! Alleen meedoen aan de picknick kan ook. De fietstocht is gratis, de picknick kost 12 punten. Wie mee wil doen kan zich opgeven via de winkels of het volgende emailadres:

fietstocht@lets-rotterdam.nl

Naar boven

02-06-2007

Voor de zuiderlingen

Ruilzaterdag in Feijenoord

Voor wie niet over de brug wil komen en naar de brunch van ruilbalie Noord gaat: gewoon weer ruilzaterdag in Feijenoord. Met mooi weer in de tuin met een hapje en een drankje. van 11.00 tot 14.00 uur.

Naar boven

02-06-2007

Midzomerbrunch/Ruilmarkt


LETS-ruilbalie Noord

We gaan er een mooi feest van maken, dus kom ook!!!!!!!!

LETS-ruilbalie Noord Midzomerbrunch/Ruilmarkt Zaterdag 2 juni 2007, brunch van 12.00 -14.00 uur, ruilmarkt vanaf 13.30. Iedereen die mee wil doen aan brunch en/of ruilmarkt is hartelijk welkom, dus ook mensen van andere ruilbalies/winkels. Van de deelnemers aan de brunch wordt wel verwacht dat ze een gerecht meenemen, b.v.: een salade, kruidenboter, quiche of ander soortige taart. Enige jaren geleden hebben we dit evenement in het leven geroepen en we willen gewoon met deze traditie doorgaan. De Ruilbalie Noord zorgt voor soep, stokbrood, koffie, thee en wat lekkers. Zelf bord, bestek, mok meenemen is wel zo handig!!!!!! Laat even weten dat je komt en wat voor gerecht je meeneemt. Dit kan je doen per mail of doe even een berichtje bij de Ruilbalie in de bus. (Bewonersorganisatie Blijdorp Statenweg 102a, lets.noord@wanadoo.nl) Degenen die niet mee brunchen zijn vanaf 13.30 uur welkom op de aansluitende Ruilbeurs. Er zijn wel wat tafeltjes, maar houdt rekening met een plaatsje op het gras. Voor een hapje en een drankje later op de middag wordt gezorgd. Aanmelden voor de ruilmarkt is niet nodig. Net als vorig jaar zorgen we ook dit jaar voor een muzikaal live-optreden. Plaats van handeling: Binnentuin van het Emmahuis bij theater ?Het Kapelletje?. Ingang: De steeg tussen Schiekade en de van der Sluyssstraat 176 (Provenierswijk)

Naar boven