De Ruil Je Rijk Krant

De verschijningsdatum van de eerste editie van de RJR Krant blijft een mysterie, het meest waarschijnlijke jaartal is 1998. Oorspronkelijk bestaat de krant uit een dubbelgevouwen A3 in blauw en wit en bevat informatie zowel in het Nederlands als in het Turks over het nieuwe ruilen in Rotterdam.

Vanaf 2002 wordt de plaatsingsruimte van de krant verdubbeld en overgestapt op krantenpapier. De formule van de krant blijft in de jaren die volgen min of meer ongewijzigd. Eind 2010 verschijnt de krant voor het eerst in haar bestaansgeschiedenis in full color, het krantenpapier maakt plaats voor een glossy uitvoering.

Naast aankondigingen en verslaggeving van het laatste LETS nieuws, is er een vaste rubriek de LETS kalender met de geplande activiteiten van alle ruilwinkels. Daarnaast wordt met artikelen en interviews de ruilgedachte verduidelijkt en verlevendigd.

Door stedelijke bezuinigingen moet de RJR Krant eind 2011 worden stopgezet.

KrantBeschrijving
Geen kranten gevonden
Nieuws
02-07-2018:

Zomervakantie

Nieuws
Het is bijna zomvervakantie! De winkel is dit jaar gesloten vanaf 16 juli t/m 24 augustus. Wij zijn weer geopend vanaf maandag 27 augustus. Onze reparateur Gerard is nog aanwezig op vrijdag 6 juli tussen 13. Lees meer

25-06-2018:

Extra sluiting van de winkel

In verband met onderbezetting is de winkel op de volgende dagen gesloten: deze week 26 en 28 juli en volgende week 3 en 5 juli.

18-06-2018:

Vestia stopt met verhuur om niet

Nieuws
De huidige huurovereenkomst om niet tussen Stichting Lets Hillegersberg Schiebroek en Vestia wordt naar alle waarschijnlijkheid op korte termijn door Vestia opgezegd. Dit betekent dat de Lets Winkel aan de Asserweg naast de vaste lasten ook een maandlijks bedrag aan huur zal moeten gaan betalen. Over de hoogte ervan wordt nog onderhandeld. Lees meer

16-04-2018:

Lets Repair op 20-4 en Meivakantie

Nieuws
Aanstaande vrijdag 20 april is er tussen 13.00 en 15.00u weer Lets Repair aan de Asserwerg 413. Lees meer

NieuwsNaar het nieuws